EXCLUSIV/ Marius Niculae: „As vrea la Celtic sau la Rangers”

M-am acomodat destul de bine la Inverness, dar îmi doresc totuşi să ajung la o echipă mai mare şi să reintru în circuitul echipei naţionale. Inverness e un orăşel mic şi liniştit. Citesc uneori şi presa locală, pentru că sînt curios să văd cronicile meciurilor. Nu există vedete la echipă, eu sînt printre puţini jucători cu o carte de vizită ceva mai ok. Inverness e un club de nivel mediu, e înfiinţat abia în 1994 şi nu se poate lăuda cu performanţe deosebite. Pentru fanii lui Inverness un rezultat bun împotriva lui Celtic sau Glasgow este foarte important aşadar.

Sînt foarte bucuros că am marcat împotriva lui Celtic, chiar dacă echipa a pierdut. Atmosfera pe stadionul lor este incredibilă, iar fanii cîntă pe aproape toată durata meciului. Singurul moment cînd s-a făcut linişte în tribune a fost atunci cînd am înscris. Este un sentiment unic, să poţi opri măcar pentru cîteva secunde gălăgia de pe „Celtic Park”.

Sper să continui evoluţiile bune la Inverness şi cine ştie… poate într-o bună zi voi juca pentru Celtic sau Glasgow Rangers, deoarece sînt două echipe cu nume în fotbalul european. Anul acesta, lupta pentru titlu în Scoţia este una foarte echilibrată. Distanţa între Celtic şi Glasgow este foarte mică şi mai sînt de disputat două meciuri directe. Se poate întîmpla aşadar orice. Şansele sînt egale, chiar dacă Glasgow are un uşor avantaj. Jucătorii lui Celtic sînt foarte experimentaţi şi pot recupera oricînd o diferenţă de cîteva puncte în clasament.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...