Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Laurentiu Rosu: ”Avem sanse mici”

Ţin să vă spun cu bucurie că m-am recuperat de o lună şi jumătate, chiar am fost rezervă la anumite meciuri, dar nu am fost trimis în teren. Nu ştiu cînd voi juca, nimic nu e sigur, pentru că, după victoria cu Osasuna în deplasare, antrenorul normal că merge pe mîna aceloraşi jucători.

Şansele lui Recreativo de a se salva nu sînt prea mari, dar atît timp cît ele există, ne vom bate pînă la capăt. Ultimele două echipe, practic „condamnate”, se cam cunosc, Levante şi Murcia, iar în lupta pentru evitarea celui de-al treilea sînt implicate, alături de noi, formaţii mari, Zaragoza, chiar Valencia. Meciul de la Zaragoza, din această etapă, devine crucial pentru rămînerea noastră în prima divizie. Va fi dificil, Zaragoza e echipă grea, dar trebuie să ne mobilizăm şi să scoatem ceva din fiecare joc.

Nu m-am gîndit încă ce voi face dacă, Doamne fereşte!, vom cădea în B. Oricum, pe 30 iunie îmi expiră contractul, şi spaniolii nu mi-au propus prelungirea. E posibil orice, inclusiv o revenire în ţară, întotdeauna am spus-o.

Barcelona, adversara noastră din ultima rundă, poate produce surpriza cu Manchester în Ligă. Din cîte văd eu aici, ei s-au resemnat vizavi de titlu şi se vor axa pe Champions League. Însă, mai sînt şase etape, vine şi „El Clasico”, deci poate că nici titlul nu e pierdut.

Citeste mai multe!