Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: ”Steaua si CFR au ramas singure”

Daca mai erau dubii în ceea ce priveste o posibila clasare a Rapidului mai sus de locul al treilea la finalul campionatului, cred ca acum nu mai exista vreun semn de întrebare în acest sens. Victoria lui CFR Cluj, duminica seara, în faţa giulestenilor a marit distanţa dintre ele prea mult pentru ca, în cele doar cinci etape ramase, sa se mai poata întîmpla ceva acolo.

Desi în „Gruia” se anunţa a fi un meci deschis oricarui rezultat, jocul a fost dominat de ardeleni de la început pîna la final. N-a fost o întîlnire extraordinara, dar asa se întîmpla de multe ori cînd miza este atît de mare. Acum, la vîrf, ramîne ca doar Steaua si CFR Cluj sa-si stabileasca ordinea primelor doua. Va fi interesanta urmatoarea etapa, în care Steaua merge la Galaţi, iar CFR la Arad.

Apoi, cred ca Dinamo a trecut peste socul de la mijlocul saptamînii, cînd a pierdut acasa cu Pandurii. Chiar daca a jucat în superioritate numerica la Timisoara si nu a reusit sa cîstige, remiza este importanta, pentru ca o menţine în apropierea podiumului, la fel cum si banaţenii ramîn tot pe acolo.

Apropo de Pandurii, este clar ca aceasta serie extraordinara din retur se datoreaza inspiraţiei conducerii, care a facut mutarea cîstigatoare prin readucerea antrenorului Eugen Neagoe. Seria gorjenilor este mult mai surprinzatoare decît revenirea poate neasteptata pentru unii a Stelei. Pandurii mai au nevoie de vreo trei puncte pentru a se salva. De la ei în jos, înca se mai poate întîmpla aproape orice. Cu excepţia celor de la UTA si, probabil, a celor de la Universitatea Cluj, care nu cred ca mai au scapare.

Citeste mai multe!