EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”S-a incins treaba!”

Etapa asta mi-a arătat că va fi una nebună începînd de vineri. Steaua a pierdut la Galaţi, Otopeniul pare resuscitat. Valorile par să se egalizeze în campionatul nostru. De altfel, în mai toate marile campionate există un echilibru între echipe şi nu e nimic neobişnuit în faptul că cel mic îl poate învinge oricînd pe cel mare.

N-a fost însă timp de mari calcule, pentru că a urmat meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo. Sincer să fiu, a trecut foarte mult timp de cînd n-am mai văzut formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare dominată în asemenea hal. CFR demonstrează că este cu adevărat o forţă, iată, atît în Europa, cît şi în campionatul intern.

Interesantă este şi răbufnirea echipelor nou-promovate. Nici una dintre cele patru nu pare condamnată la retrogradare. Dacă CS Otopeni şi Gaz Metan Mediaş luptă pentru supravieţuire, FC Braşov şi FC Argeş emit chiar pretenţii mai mari. Acesta este de fapt un semn pozitiv din partea unor grupări care, chiar venite din eşalonul inferior, dovedesc un serios potenţial financiar şi valoric. Să nu uităm că, în afara Gazului, care a pierdut în Giuleşti, dar fără să joace rău, toate celelalte nou-venite s-au întrors cu puncte din deplasare. Cum spuneam, diferenţele între frunte şi subsol, sigur, cu excepţiile de rigoare, sînt aproape insesizabile, ca evoluţie şi ca puncte. Rămîne de văzut şi răspunsul Stelei, Rapidului şi lui Dinamo, echipe care lasă senzaţia că se chinuie. E clar, se încinge treaba!

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...