EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”Revenim la agitatie”

Dupa doua saptamîni extrem de tumultoase dedicate startului echipei nat ionale în campania de calificare pentru mondialul african din 2010, Liga I a revenit cu meciuri extrem de încinse si cu rezultate surprinzatoare pe alocuri.

Cel mai tulburator scor din aceasta etapa este acel 1-2 dintre Rapid si Unirea Urziceni, însa nu cred ca mai trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca Dan Petrescu stie sa puna la punct fiecare detaliu în fat a echipelor mari, avantajul sau constînd în faptul ca mai mereu pleaca din postura de out-sider. Giulestenii nu mai pot fi considerat i acum echipa momentului, însa îsi pot reveni, eventual la meciul de joi, de la Wolfsburg.

Steaua pare extrem de pregatita de Liga Campionilor, demonstra tia de fort a facuta la Constant a întarindu-mi aceasta afirmat ie.

Îmbucuratoare pentru echilibrul campionatului este si revenirea celor de la CFR Cluj, care trebuie sa treaca peste socul demiterii lui Andone si sa-si vada de treaba, mai ales ca în aceasta saptamîna se vor aseza pentru prima data la masa boga tilor.

Un alt meci foarte frumos a avut loc la Vaslui, Dinamo dovedind înca o data ca stie sa profite de relaxarea adversarilor, mai ales în condi tiile în care au numai atacant i de clasa.

Cred ca echipele noastre sînt pregatite de cupele europene, toate cîstigîndu-si meciurile, cu excep ia celor care au evoluat în fa ta altor reprezentante ale României în Cupa UEFA sau Liga Campionilor, inclusiv Timisoara, care a aratat multa ambi tie la Craiova.