EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”Revenim la agitatie”

Dupa doua saptamîni extrem de tumultoase dedicate startului echipei nat ionale în campania de calificare pentru mondialul african din 2010, Liga I a revenit cu meciuri extrem de încinse si cu rezultate surprinzatoare pe alocuri.

Cel mai tulburator scor din aceasta etapa este acel 1-2 dintre Rapid si Unirea Urziceni, însa nu cred ca mai trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca Dan Petrescu stie sa puna la punct fiecare detaliu în fat a echipelor mari, avantajul sau constînd în faptul ca mai mereu pleaca din postura de out-sider. Giulestenii nu mai pot fi considerat i acum echipa momentului, însa îsi pot reveni, eventual la meciul de joi, de la Wolfsburg.

Steaua pare extrem de pregatita de Liga Campionilor, demonstra tia de fort a facuta la Constant a întarindu-mi aceasta afirmat ie.

Îmbucuratoare pentru echilibrul campionatului este si revenirea celor de la CFR Cluj, care trebuie sa treaca peste socul demiterii lui Andone si sa-si vada de treaba, mai ales ca în aceasta saptamîna se vor aseza pentru prima data la masa boga tilor.

Un alt meci foarte frumos a avut loc la Vaslui, Dinamo dovedind înca o data ca stie sa profite de relaxarea adversarilor, mai ales în condi tiile în care au numai atacant i de clasa.

Cred ca echipele noastre sînt pregatite de cupele europene, toate cîstigîndu-si meciurile, cu excep ia celor care au evoluat în fa ta altor reprezentante ale României în Cupa UEFA sau Liga Campionilor, inclusiv Timisoara, care a aratat multa ambi tie la Craiova.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...