EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: “Nimic nu e batut in cuie”

0
131

A fost o etapa destul de agitata si cred ca vor mai urma multe în genul acesta pîna la sfîrsitul campionatului. Se poate întîmpla orice. Chiar si Dinamo, o mare dezamagire pentru mine în acest an, poate salva in extremis sezonul califi cîndu-se în cupele europene. Jocul lor scîrţîie, dar e si normal dupa ce au schimbat patru antrenori.

În opinia mea, s-a facut prea mare tam-tam pe rezultatul de egalitate dintre Ceahlaul si CFR Cluj. La ce foame de puncte aveau nemţenii, era normal sa fi e superdeterminaţi. Puteau chiar cîstiga cu puţin noroc.

E înca o dovada ca lupta pentru titlu ramîne deschisa. Dupa ultimele rezultate, Timisoara ar putea emite si ea pretenţii. Au un antrenor foarte bun, pe care îl respect mult. Pacat ca au un patron ca Marian Iancu, un om aterizat de nicaieri în fotbalul românesc, care ofera presei tot felul de declaraţii belicoase, care nu fac deloc bine imaginii clubului. Daca continua prestaţiile bune din ultimul timp, Timisoara se poate bate însa cel puţin pentru locul doi. Nu putem exclude nici Rapidul, chiar daca giulestenii ramîn vesnic imprevizibili. Derby-ul cu Steaua este foarte important pentru ei si va influenţa probabil decisiv parcursul lor ulterior din acest campionat.

Interesanta mi se pare si lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pandurii au obţinut o adevarata gura de oxigen dupa victoria de la Buzau. Cred ca revenirea lui Neagoe pe banca tehnica este de bun augur. De fapt, a fost o mare greseala faptul ca a fost lasat sa plece. Daca avea ocazia sa faca o pregatire de iarna serioasa, nici nu se mai ajungea în situaţia asta.

Despre partida dintre Steaua si Urziceni nu sînt prea multe de zis. Ma asteptam la un astfel de meci închis. Unirea s-a aparat bine, dar uneori fotbalul premiaza echipa care ataca mai mult. Nu se poate spune totusi ca Steaua a devenit singura contracandidata la titlu pentru CFR Cluj. Depinde mult si de rezultatul din derby-ul cu Rapid de joi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here