EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”Mult zgomot pentru putin”

0
151

Nu stiu daca ve i fi de acord cu mine, probabil ca unii dintre dumneavoastra o vor face, al tii nu, însa derby-ul disputat sîmbata, în “Giulesti”, a ramas cu restant e la noi, iubitorii de fotbal. Sigur ca a fost vorba de o apasare imensa în jurul acestui joc, sigur ca echipele, mai mult sau mai pu in schimbate în vara, nu se cunosteau atît de bine, sigur ca sîntem înca în startul sezonului, cînd garniturile mai au nevoie de reglaje pentru a funct iona la capacitate maxima. Însa, parca asteptam mai mult. Derby-ul s-a trezit abia în a doua parte, si abia atunci am avut momente de fotbal, dupa ce pret de peste o ora asistasem la o desfasurare destul de fada a evenimentelor.

Si înca ceva dezamageste. Faptul ca, privind retrospectiv la tot ceea ce s-a declarat, de o parte si de alta, în decursul saptamînii, tot acest razboi al nervilor nu îsi gaseste justificare. La ce au folosit sase zile de contre prin presa, în unele cazuri aproape la limita civiliza iei? A sutat mai bine Julio Cesar sau s-a aparat mai bine Mot i? În nici un caz. Este regretabil ca, la noi, conducatorii nu în eleg ca pun presiune suplimentara pe jucatori cu acest duel psihologic purtat pe la televiziuni si prin ziare. E exact ca la teatru. Trebuie liniste în sala pentru ca actorii sa îsi poata face meseria!

În încheiere, voi remarca victoria Vasluiului contra lui CFR, una care a salvat în buna masura aparent ele în etapa a cincea. Sa vedem acum ce vor face baie ii lui Hizo, dar si Steaua în aceasta saptamîna de cupe europene. Sa dea Dumnezeu sa mearga amîndoua mai departe!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here