Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: ”Esecul Clujului, deloc surprinzator”

Am asistat la o etapa spectaculoasa, care, iata, a adus o rasturnare de situaţie la vîrf, însa nu cred ca se poate spune ca victoria Pandurilor la Cluj este o surpriza. Si asta deoarece Pandurii veneau dupa patru meciuri cîstigate la rînd, sînt o echipa în forma în acest moment, în timp ce Clujul nu a mai aratat nimic în acest an, comparativ cu evoluţiile din sezonul de toamna. Judecînd din acest unghi, succesul gorjenilor în Gruia nu reprezinta o surpriza. Evident, esecul CFR-ului, coroborat cu victoria Stelei, face foarte strînsa lupta la titlu. Este un moment de moral pentru „ros-albastri”. Cu toate acestea, eu unul nu cred ca aceasta saptamîna, în care se joaca doua etape, va decide soarta campionatului. Consider ca atît duelul pentru titlu, cît si cel pentru cupele europene sau evitarea retrogradarii se vor purta pîna în ultimele runde.

Referindu-ma la evenimentele din celelalte meciuri, la Poli Iasi – Unirea Urziceni, nu stiu ce a fost în capul lui Ionuţ Popa cînd l-a împins pe Mara. Înţeleg ca lui Popa îi place sa faca deliciul presei uneori, dar acum a întrecut masura.

Forma buna a Craiovei este meritorie, ea evidenţiaza înţelepciunea lui Mititelu, care a stiut sa creeze liniste la formaţie, un climat propice performanţei, compensînd astfel imposibilitatea de a face transferuri. Ma bucura progresul oltenilor, au o echipa tînara, de mare viitor, iar antrenorii de acolo fac o treaba foarte buna.

Dinamo trebuie sa se bata pentru Cupa UEFA, obiectiv accesibil si lui Poli, care s-a impus totusi cu un scor poate prea drastic pentru „U” Cluj. Si „sepcile rosii” au evoluat bine sîmbata, dar sansa n-a fost de partea lor. Buzau – Vaslui, terminat egal, a fost din pacate un meci slab calitativ. M-as fi bucurat pentru Emil sa debuteze cu victorie.

Cît despre Rapid, remiza sa de pe litoral e înca o dovada a inconstanţei caracteristice „feroviarilor”. Rapidistii cînd nu se regasesc, cînd joaca excelent. E posibil orice din partea lor cu CFR Cluj, în weekend.

Citeste mai multe!