EXCLUSIV/ Ionut Lupescu: “Echipele mari nu confirma”

0
123

Au trecut trei etape de cînd s-a reluat campionatul si înca nu putem spune despre nici o echipa ca este foarte buna. Nici macar liderul nu mai are evoluţii la fel de bune ca în tur si nici Rapid, Steaua sau Dinamo nu conving.

Dintre cei trei “granzi” ai Bucurestiului, numai Steaua a cîstigat în ultima etapa, însa fara sa arate un fotbal de calitate. Victoria de la Tîrgu Jiu a aparut pe o prestaţie diferita faţa de ceea ce echipa aratase o saptamîna mai devreme, în jocul cu CFR. Dinamo a pierdut doua puncte foarte importante acasa, remiza împiedicînd-o sa se apropie de podium. Probabil, cei din “Stefan cel Mare” sînt principalii perdanţi în etapa din weekend-ul trecut. Cu o victorie împotriva Farului, oamenii lui Mulţescu s-ar fi apropiat la trei puncte de locul al doilea si, în acelasi timp, s-ar fi îndepartat poate decisiv de vasluieni, care au ratat si ei o victorie scontata în partida cu Universitatea Cluj.

Rapidul a pierdut din nou acasa si nu cred ca poate pune înfrîngerea numai pe seama fazei discutabile din care s-a marcat singurul gol al meciului. Timisorenii au depasit în clasament Unirea Urziceni, împiedicata si ea acasa, oarecum surprinzator, de Universitatea Craiova.

La retrogradare, UTA, Ceahlaul si Dacia Mioveni au avut un final de saptamîna trist si au acum probleme destul de mari. Universitatea Cluj arata ca este capabila de a se salva, iar calculele se pot rasturna de la o etapa la alta. Valabil si în lupta pentru locurile fruntase. Chiar CFR Cluj mai trebuie sa munceasca, deoarece va avea meciuri grele în continuare.

În concluzie, a fost o etapa cu multe rezultate interesante. Cu siguranţa, vom avea în continuare un campionat foarte disputat si în lupta pentru cupele europene, si în zona retrogradarii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here