EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”Dinamo nu e inca campioana”

Pentru prima dată în acest sezon, Dinamo a jucat exact cum ar trebui să o facă o echipă care îşi doreşte titlul.

Timişorenii pot da vina şi pe ghinionul celor două autogoluri, dar, per ansamblu, Dinamo a făcut un joc foarte bun în toate compartimentele. Nu trebuie să ne grăbim să tragem deja concluzii şi să spunem că Dinamo este deja campioană de toamnă. Pînă la finalul turului mai sînt cam zece meciuri de foc între echipele aflate în fruntea clasamentului şi orice este posibil.

Steaua şi Rapid au evoluat slab în derby. A fost multă tensiune, iar miza şi-a pus amprenta asupra jocului în sine. Cred că nici una dintre echipe nu vroia să rişte o înfrîngere şi de aici a ieşit acest joc foarte tacticizat.

O surpriză plăcută pentru mine este însă FC Argeş. Deşi nu au mari vedete în lot, piteştenii joacă un fotbal frumos. Este în principal meritul lui Ionuţ Badea, un antrenor bun, dar care nu a fost băgat prea mult în seamă pînă acum. Felicitări merită şi Vio. A debutat cu dreptul la Vaslui şi îi doresc sincer să o ţină pe aceeaşi linie şi să devină un antrenor la fel de valoros cum a fost ca jucător. Mi-a plăcut mult şi meciul de la Braşov, unde gazdele puteau chiar să bată pe fi nal pe CFR Cluj. A fost o partidă spectaculoasă, cu multe ocazii de gol la ambele porţi, şi cred că rezultatul este totuşi unul echitabil. Nu cred însă că este ceea ce îşi doreau cei de la CFR Cluj, care rămîn la nouă puncte în spatele lui Dinamo. Totuşi, CFR-ul are program mai uşor pe acest final de tur şi mai pot recupera din diferenţă, în opinia mea. Dinamo nu este încă campioană!

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...