EXCLUSIV IONUT LUPESCU/ ”CFR si Steaua s-au incurcat reciproc”

Derby-ul CFR Cluj – Steaua s-a terminat fara învingator. La Cluj, CFR si Steaua s-au încurcat reciproc. Pot spune ca cele doua echipe au pierdut cîte doua puncte mari în lupta pentru cîstigarea campionatului. Totusi, trebuie sa ne gîndim ca, zilele acestea, ele vor da piept cu Fiorentina si Chelsea, în Liga Campionilor, si e posibil ca gîndurile jucatorilor sa se fi îndreptat si spre aceste doua partide.

Singura echipa care a cîstigat din meciul din Gruia a fost Dinamo. Echipa lui Mircea Rednic a stat la pînda si a profitat din plin. A învins la Bistri a, teren unde foarte rar se impun oaspe ii, si a trecut pe primul loc în clasament, desi în urma cu cîteva etape to i îi vedeau pe dinamovisti iesi i din lupta pentru titlu.

Unirea Urziceni confirma forma buna pe care o traverseaza în acest sezon cu aceasta victorie de la Vaslui. Baie ii lui Dan Petrescu au demonstrat ca înfrîngerea cu Universitatea Craiova, din etapa trecuta, a fost doar o greseala si ca vor avea un cuvînt greu de spus campionatul acesta.

Înfrîngerea Rapidului a fost fara doar si poate surpriza etapei, avînd în vedere ca o nou-promovata a batut la doua goluri diferenţ a în Giulesti.

Eu ţin însa sa le urez multa bafta celor sapte echipe care joaca în cupele europene în aceasta saptamîna si sper sa se califice toate cele cinci în grupele Cupei UEFA, iar CFR Cluj si Steaua sa ob ina rezultate pozitive cu Chelsea, respectiv Fiorentina.