Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

EXCLUSIV/ Interviul saptamanii – Daniel Niculae

Internationalul Daniel Niculae ii multumeste selectionerului Victor Piturca pentru sfaturile pe care i le-a dat pentru a trece mai usor peste perioada mai putin fasta de la Auxerre. Nico povesteste ca a fost sunat si de George Copos, care l-a rugat sa memoreze numarul lui de telefon.

Reporter: Nico, in ultima vreme se aud tot feluri de zvonuri in ceea ce te priveste.
Daniel Niculae: nu stiu la ce va referiti. Eu, in acest moment, ma aflu in Franta, printre niste dealuri, si este foarte multa liniste. Chiar nu razbate nici un zvon.

Reporter: Aici, in Romania, se vorbeste despre o intoarcere a ta la Rapid.
Niculae: posibil. am spus-o de mai multe ori. Daca ma voi intoarce in tara, am sa o fac numai la Rapid. Acolo m-am format ca jucator, acolo m-am simtit fotbalist, iar Rapid e singura echipa pe care o iubesc.

Reporter: George Copos spune ca te-a sunat propunindu-ti sa revii in grant.
Niculae: Este adevarat ca am primit un telefon de la domnul Copos. M-a intrebat de sanatate si m-a rugat sa bag numarul dinsului in memorie. Atit!

Reporter: Cu Razvan Lucescu ai vorbit despre o eventuala revenire?
Niculae: Cu Razvan am tinut legatura si am vorbit destul de des. Dar nu si in ultimul timp, tocmai pentru ca am vrut sa evit tot felul de speculatii. Mai ales ca, la cite probleme a avut in perioada asta, numai de conversatii cu Daniel Niculae nu cred ca ii ardea lui Razvan.

Reporter: Crezi ca o revenire a ta in competitia interna ar fi benefica, avind in vedere ca in Franta ai jucat destul de putin?
Niculae: Greu, foarte greu de dat un raspuns. Pentru un fotbalist este foarte important sa joace. Doar asta ii poate mentine tonusul ridicat, la fel si randamentul. Dar n-am de unde sa stiu daca o intoarcere in Romania ar fi de bun augur pentru mine.

Reporter: Cu tine in echipa crezi ca parcursul Rapidului ar fi fost unul mai putin schiopatat?
Niculae: Sa fim seriosi! Parcursul unei echipe nu tine de prestatia unui jucator. Rapid s-a confruntat anul acesta cu situatii si conjuncturi cel putin ciudate. Pentru ca asta e Rapidul. E foarte posibil ca si cu Daniel Niculae in echipa sa fi terminat mai jos in clasament.

Reporter: Care este motivul pentru care ai evoluat atit de putin in campionatul din Hexagon?
Niculae: Sint mai multi factori. Probabil ca totul tine de forma de la un anumit moment, dar si de cit de rapida este adaptarea. La fel, si de randamentul pe care il dai la antrenament, doar asa poti iesi in evidenta in ochii antrenorului.

Reporter: Ai avut probleme de adaptare in Franta?
Niculae: Probleme de adaptare in vestiar nu am avut niciodata. Coechipierii m-au primit bine, totul a parut a fi ok. Ceva insa n-a mers, desi am fost sprijinit de toata lumea. Poate faptul ca am schimbat tara, alte mentalitati, alt mod de a privi lucrurile. Sint aspecte care conteaza.

Reporter: Care crezi ca este virsta optima pentru ca un fotbalist sa faca pasul „afara”?
Niculae: Chiar nu stiu ce sa raspund. Eu am crezut ca virsta mea era cea mai potrivita. Probabil ca atunci cind simti ca esti pe val.

Reporter: Tragind linie, cum caracterizezi perioada de cind ai plecat din Grant?
Niculae: Sincer vorbind, n-a fost un an tocmai reusit pentru mine. Si in mare parte numai din vina mea. Inca nu-mi gasesc punctele slabe, dar stiu ca nu mi-au fost puse piedici. Familia a fost alaturi de mine, iar fostii coechipieri m-au incurajat permanent. Insa nu-i o tragedie. Viata merge inainte, iar Daniel Niculae nu si-a spus ultimul cuvint.

Reporter: Ai fost convocat pentru „dubla” cu Slovenia.
Niculae: Este foarte important pentru mine, pentru moralul meu. Faptul ca n-am iesit din circuitul nationalei ma motiveaza puternic. Chiar tin sa-i multumesc lui nea Piti ca are incredere in mine, dar si pentru faptul ca mi-a fost alaturi atunci cind simteam nevoia.

Reporter: Ai tinut legatura cu Victor Piturca?
Niculae: Nea Piti m-a sunat de multe ori. Mi-a explicat ca nu-i usor sa joci afara si m-a sfatuit sa am rabdare, pentru ca la un moment dat va veni si vremea mea. Stiti cit de important este pentru un jucator sa simta ca antrenorul nationalei ii este alaturi!?

Reporter: Un pronostic pentru meciurile cu Slovenia?
Niculae: Fara pronosticuri. Sint doua meciuri foarte grele pe care sintem obligati sa le cistigam.

Continuarea in Sport Magazin – powered by kicker – numarul 66 (din 28 mai)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: