EXCLUSIV: Interviu Vali Velcea

0
157

Antrenorul timisorenilor, Valentin Velcea, pregateste finala de simbata stiind ca este ultimul sau meci ca antrenor principal la Poli, indiferent daca va cistiga sau nu Cupa Romaniei.

Reporter: Cum vezi finala de pe propriul vostru teren?
Valentin Velcea: Este un meci important, chiar foarte important. Noi trebuie sa demontam minusurile pe care le-am aratat in acest campionat, sa aratam ca meritam acest trofeu. Pentru orice fotbalist, Cupa Romaniei poate fi obtinuta poate o data in viata, iar pentru un antrenor, poate niciodata. Cind ai o astfel de ocazie, nu trebuie sa o ratezi.
Reporter: Aveti avantajul terenului propriu. Dar in situatii de acest gen presiunea poate fi mai mare pe umerii gazdelor…
Velcea: Cred ca presiunea este la fel de mare in cazul ambelor echipe, fiindca miza este aceeasi si pentru noi, si pentru Rapid. Dar e clar ca avem un avantaj, pentru ca vom fi sustinuti de mult mai multi suporteri decit adversarii nostri. Daca am fi jucat finala in Bucuresti, situatia ar fi fost exact invers.
Reporter: Ati fi preferat Pandurii Tirgu-Jiu in locul Rapidului?
Velcea: Ma bucur ca s-a calificat Rapidul, pentru ca va fi o finala frumoasa, o finala de cinci stele. Teoretic, lotul gorjenilor fiind mai slab calitativ decit al bucurestenilor, sa zicem ca am fi avut mai multe sanse de cistig cu Pandurii. Da, daca ar fi sa vorbim pur teoretic, mi-ar fi convenit ca adversara formatia din Tirgu-Jiu.
Reporter: Cit de frustrat se simte un antrenor care munceste, poate chiar cucereste un trofeu, stiind deja ca nu va mai ocupa functia respectiva?
Velcea: Va dati seama ca nu e prea placut, dar sint constient ca mai am mult de acumulat, de asimilat, de invatat… insa stiu ca va mai urma un mandat de antrenor principal pentru mine la aceasta echipa. Cred ca nu am dat inca totul pentru Poli Timisoara si astept o alta sansa. Pina atunci, voi colabora cu viitorul antrenor.

Continuarea in Sport Magazin – powered by kicker – numarul 65 (din 21 mai)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here