EXCLUSIV: Interviu Robert Antonin

„Să lăsăm o impresie acceptabilă”

SportM: Domnule Antonin, ce s-a întîmplat, România a fost de nerecunoscut?
Robert Antonin: Greu de explicat o astfel de înfrîngere. Echipa a jucat mult sub aşteptări. Este adevărat că nu speram într-o victorie, dar ne gîndeam la un joc bun. Mai bun decît cel cu Italia, pentru că era normală o creştere de formă.

SportM: A fost Scoţia un adversar prea puternic pentru noi?
Antonin: Este adevărat, şi Scoţia a avut poate cel mai bun meci din ultimii doi ani. Ne-au dominat în absolut toate sectoarele de joc.

SportM: Cum este atmosfera?
Antonin: Sîntem trişti acum şi este normal. Dar le-am spus jucătorilor în vestiar, după meci, că această Cupă Mondială nu s-a terminat. Este imperios necesar să cîştigăm meciul cu Portugalia şi să lăsăm o impresie acceptabilă.

SportM: Urmează unele schimbări în echipă?
Antonin: Cred că vom face multe schimbări în echipă. Dar mai întîi vom analiza la rece de ce nu ne-a mers jocul.

„Eram suspicioşi înaintea meciului. Ne aşteptam ca înaintaşii români să ne facă viaţa grea, dar n-a fost aşa. Cred că putem juca mai bine decît atît”
Jason White (căpitan Scoţia)

„Felicit adversarii! Am fost învinşi în toate sectoarele de joc. În tuşă, în grămadă, peste tot. Aşa că nu puteam spera la un rezultat mai bun. România a participat la toate ediţiile Mondialelor, iar obiectivul nostru era să cîştigăm cel puţin un meci. Avem această ocazie cu Portugalia”
Daniel Santamans (antrenor România)

Sport Magazin numarul 78 (24 – 30 septembrie 2007)

Stiri recente

Ana Bogdan va participa la JO de la Paris

Ana Bogdan a spus într-un mesaj pe Instagram, că va participa la Jocurile Olmpice de la Paris, astfel că...