Te asteptam si pe retelel sociale

Gimnastica

EXCLUSIV: Interviu Catalina Ponor

Nevoită să se retragă din activitatea sportivă la finalul anului trecut din cauza unor probleme medicale, tripla campioană olimpică Cătălina Ponor se desparte cu greu de sportul care i-a adus cele mai multe satisfacţii pe plan personal şi profesional

SportM: Cum te simţi acum, la aproape o lună după anunţul oficial al retragerii tale definitive din gimnastică?
Cătălina Ponor: După ce mi-am petrecut sărbătorile alături de cei dragi, sînt mult mai liniştită şi încerc în continuare să mă odihnesc din toate punctele de vedere.

SportM: Ai vreun sentiment ciudat acum, cînd ai început deja să realizezi că s-a încheiat un capitol important din viaţa ta?
Ponor: Da, faptul că nu mi-am dus pînă la capăt promisiunea de a participa la Beijing mă face să mă simt foarte ciudat în faţa multor oameni care au crezut în mine, dar îmi doresc să înţeleagă că nu aşa am vrut eu, ci că motivul a fost unul strict medical.

SportM: Mai există măcar acel teoretic unu la sută care te-ar putea convinge să te răzgîndeşti?
Ponor: Nu o mai fac şi din principiu. Aş lăsa o impresie proastă tuturor dacă mă joc de-a retragerea şi nu ar mai putea avea multă lume încredere în mine.

SportM: Mulţi sportivi trec printr-o perioadă dificilă după ce se retrag şi efectiv nu îşi găsesc parcă locul nicăieri. Ai început să îţi faci planuri pentru ce va fi de acum încolo?
Ponor: Nu m-am gîndit la nimic deocamdată. Dacă voi avea însă oferte concrete să mă duc să fac ceva undeva, atunci nu cred că voi avea motive să le evit.

SportM: Ce vei face cu toate diplomele şi medaliile cucerite de-alungul carierei?
Ponor: Ele sînt deja puse în vitrină aici, unde stau la mama, şi cînd o să îmi termin casa, atunci am să le pun în birou, frumos aranjate, ca să se vadă munca mea de atîţia ani.

SportM: Mai păstrezi filmuleţe cu momentele de vîrf din cariera ta? Devii melancolică cînd rememorezi acele clipe?
Ponor: Da, am înregistrări cu multe momente de glorie şi ori de cîte ori le vizionez mi se face pielea găină şi îmi vine să plîng. Asta e, pînă la urmă un sportiv mare trebuie să ştie şi cînd să se retragă.

SportM: Ai adunat suficienţi bani încît să nu mai fi e nevoie să munceşti o zi în viaţa ta?
Ponor: Am strîns ceva deoparte şi mă bucură mult fapul că am banii mei, că nu trebuie să stau cu mîna întinsă la mama şi la tata. E important că nu mă poate cataloga nimeni drept o fată de bani gata. Mi-am cumpărat maşină şi casă prin forţele proprii şi sînt satisfăcută că munca mea de 16 ani de zile a dat roade.

SportM: Ai accepta să pozezi pentru o revistă de bărbaţii?
Ponor: Dacă nu mi se propune să mă dezbrac, iar pozele nu sînt indecente şi în poziţii deocheate, poate aş accepta.

Integral in Sport Magazin numarul 93 (15 – 21 ianuarie 2008)

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: