EXCLUSIV/ Ilie Dumitrescu: ”Redknapp va redresa pe Tottenham”

Personal am avut mare încredere în capacitatea lui Juande Ramos de a realiza performanţă la Tottenham, dar echipa a intrat într-o pasă neagră şi cu greu mai putea redresa situaţia. Aducerea lui Harry Redknapp a reprezentat un şoc psihologic pozitiv şi probabil era nevoie de schimbarea antrenorului.

Am avut ocazia să lucrez la West Ham cu Harry Redknapp şi este genul de antrenor care lucrează foarte bine la capitolul psihologic. Indiferent de forma jucătorilor şi de valoarea acestora, el le insuflă multă încredere şi este exact lucru de care aveau nevoie cei de la Tottenham după acest start dezastruos de campionat.

Redknapp venea întotdeauna la şedinţele tehnice cu zîmbetul pe buze, rareori se enerva. Este obsedat de fotbal, studiază ore întregi casete cu meciurile echipelor adverse şi este tobă de fotbal în general. A reuşit deja rezultate foarte bune cu Tottenham. Să nu uităm că a bătut pe Bolton şi Liverpool şi, mai important, a remizat cu marea rivală Arsenal într-unul din cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului din Premier League. E prematur să vorbim de cîştigarea Cupei Uefa, dar victoria cu 4-0 în faţa lui Dinamo Zagreb e încă un semn că Spurs sunt pe drumul cel bun.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...