EXCLUSIV/ Gica Popescu: ”Barcelona poate invinge pe oricine”

Parcursul echipelor englezeşti în Liga Campionilor merită toată lauda. Nu e însă nici o surpriză pentru mine că au ajuns aici, pentru că au făcut multe investiţii în ultimii ani. Au transferat jucători valoroşi, care fac parte din echipele lor naţionale, şi asta se vede. Au fost meciuri foarte spectaculoase în sferturi şi sînt şanse să fie la fel şi semifinalele. O partidă dintre Barcelona şi Manchester United nu trebuie ratată de nici un microbist.

Deşi englezii domină momentan fotbalul european, eu mizez totuşi pe Barcelona. Nu merg prea bine în campionat, dar o semifinală de Liga Campionilor e cu totul altceva. Barcelona rămîne Barcelona oricînd şi poate bate pe oricine. Dacă te uiţi la ce fotbalişti au în lot, afirmaţiile mele vor părea mai logice.

Sînt fan Barcelona, dar trebuie să recunosc că toate cele trei echipe din Anglia au şanse să cîştige trofeul. Liverpool s-a descurcat foarte bine în ultimii ani în cupele europene şi au un moral foarte bun. Nu e doar meritul lui Rafa Benitez, ci al tuturor de club, începînd de la conducere, jucători şi terminînd cu suporterii. Dacă va cîştiga Liga Campionilor, Benitez poate fi considerat, fără îndoială, omul momentului în fotbalul mondial. Dar cine ştie, poate îi strică planurile Rijkaard?!…