Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Gabi Tamas: Ascensiunea celor de la OM este incredibila

Vorbind doar din punctul de vedere al spectatorului neutru, cred că revenirea lui Olympique Marseille în acest sezon este cu adevărat remarcabilă. Să nu uităm că, nu cu foarte mult timp în urmă, O.M. se găsea cam prin locurile prin care se zbat acum Monaco şi PSG.

Dar, la Marsilia, fotbalul este o stare de spirit. Pe „Velodrome” atmosfera este una cu adevărat specială, iar spectatorii îşi împing practic favoriţii către victorie. Acum, priviţi unde a ajuns Olympique! Ce salt spectaculos! Sînt ferm convins că, dacă acum ne aflam la începutul returului, O.M. se implica în lupta pentru titlu, iar Lyon avea probleme serioase. Aşa însă, Marsilia se mulţumeşte doar cu o participare în Liga Campionilor. Pentru că, o să vedeţi, nu se va lăsa pînă nu îşi va atinge ţelul. Bordeaux este imposibil de ajuns, dar tocmai de aceea, revanşard, va trebui răpusă în acest weekend. Şi, dacă e să fim drepţi, în Champions League, O.M. are puterea de a impune mai mult respect decît Nancy.

Gabi Tamas (foto – in dreapta) incearca sa il opreasca pe Pedretti in infruntarea cu PSG.

Nu cred nici că Lyon ar putea fi detronată de pe podium, deşi mulţi ar vrea să mizeze pe Bordeaux. Girondins au demonstrat că au un cuvînt greu de spus, dar există un plafon pe care nu îl pot depăşi. Oricum, şi pentru Bordeaux faptul că accede în Liga Campionilor poate fi considerat o mare performanţă. Despre noi? Numai de bine! Lăsînd gluma la o parte, se poate spune că Auxerre e o echipă care îşi pune de multe ori piedică singură, însă, cred şi sper că finalul sezonului ne va prinde tot în Ligue 1. Apoi, vom trage linie şi vedem ce va fi. 

Citeste mai multe!