EXCLUSIV/ Dumitru Copil: “Celtic va lua campionatul”

0
139

După victoria din derby-ul cu Rangers, cred că Celtic nu mai poate pierde campionatul în acest an. Teoretic distanţa de puncte poate fi recuperată, dar în Scoţia sunt puţine echipe care îi pot pune probleme lui Celtic.

Ca să mă laud, un mic merit dacă “verzii” vor ieşi campioni îl au şi colegii mei de la Hearts. Cu câteva etape în urmă, i-am bătut acasă la noi pe Rangers şi lucrul ăsta le-a cam afectat moralul. Vroiau să se răzbune pe noi deorece la Hearts a fost bucurie mare când ei au fost eliminaţi din preliminariile Ligii Campionilor de lituanienii de la Kaunas. Am câţiva coechipieri care provin chiar de acolo pentru că avem acelaşi patron, Vladimir Romanov.

Şi Celtic va mai pierde puncte în campionat, dar nu foarte multe pentru că au jucat deja meciurile grele cu Hearts, Aberdeen sau Hibernian. Oricum, scoţienii nu cedează uşor de felul lor şi lupta se va da în opinia mea până Celtic va fi campioană şi matematic.

Am auzit şi eu că Celtic şi Rangers ar vrea să joace într-o ligă privată cu alte cluburi din Europa, dar nu cred că este posibil pentru că lumea aici este destul de conservatoare. Cu timpul, e posibil să apară şi alte echipe în Scoţia care să le pună probleme. Eu sper să fim chiar noi, cei de la Hearts, pentru că potenţial financiar există. Atunci când ai bani, totul e posibil. Dar e nevoie de bani foarte mulţi pentru a te bate cu Celtic şi Rangers şi momentan nici un alt club din Scoţia nu îşi permite să cumpere vedete din Europa cum fac ei. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here