EXCLUSIV/ Denis Alibec: “Abia astept sa joc la Inter”

Este primul meu sezon în Il Calcio şi sper să fac o figură frumoasă, chiar dacă momentan doar pentru Inter Primavera, echipa de tineret a lui Inter Milano.

Abia aştept să joc şi să îl conving pe Jose Mourinho de calităţile mele. Vreau să fac cât mai repede posibil pasul la prima echipă, să fiu coleg cu Cristi Chivu. Nu am apucat până acum să vorbesc cu el, deoarece a fost plecat în cantonament, a disputat numeroase meciuri, inclusiv cu Lazio în China, la Beijing, unde s-a jucat Supercupa Italiei. Pe multă lume a şocat această victorie a lui Lazio, însă din ce am văzut eu mi s-a părut că Inter nu a fost concentrată. Probabil că şi oboseala, şi călătoria din America în China şi-au pus amprenta pe jocul echipei mele.

În Italia se vorbeşte mult despre pretendentele la titlu, dacă cineva va reuşi să o detroneze pe Inter. Părerea mea că tot Inter rămâne favorită la scudetto, iar Milan, Juve şi Fiorentina se vor bate să completeze podiumul. Am văzut că Roma are a patra şansă la titlu la pariuri, dar eu unul cred că problemele medicale cu care se confruntă constant, îi scot din calcule.

Va fi un sezon interesant, chiar dacă Serie A a mai pierdut nişte valori în această vară. Ca şi campionat, Italia este la un la nivel bun, dar nu printre cele mai bune, probabil, Anglia şi Spania fiindu-i superioare în acest moment. Eu însă mă bucur că suntem mulţi români acolo, pentru că stilul italian ni se potriveşte foarte bine. Sunt convins că Dorin Goian o să se descurce la Palermo, deoarece este un jucător bun şi o să facă faţă.

În final, vă prezint pronosticurile mele pentru prima etapă de Serie A:

Bologna – Fiorentina 2
Catania – Sampdoria 2
Genoa – Roma X
Inter – Bari 1
Juventus – Chievo 1
Lazio – Atalanta 1
Livorno – Cagliari 1
Palermo – Napoli 1
Siena – Milan x2
Udinese – Parma 1

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...