Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

EXCLUSIV/ Daniel Prodan: „Romanii pot juca in Anglia”

E păcat că nu avem jucători în Marea Britanie. Este dificil pentru că au acea regulă că acolo se pot transfera doar fotbalişti care au evoluează constant pentru naţionala ţării lor.

La noi sunt puţini jucători care au menţinut un ritm ridicat pe durata mai multor sezoane. Talente există, dar tinerii de valoare din provincie confirmă rareori atunci când ajung la marile cluburi din capitală. Motivele sunt diverse şi prefer să nu le comentez. Cert este că englezii nu transferă fotbalişti doar de dragul de o face. Ca să ajungi să joci fotbal în Premier League trebuie să fi realizat ceva în fotbal, nu doar să fi prins două meciuri bune din întâmplare.

Personal, cred că avem jucători care să facă faţă în Anglia. Trebuie însă să dea dovadă de maximă seriozitate, să pună osul la treabă. Să nu uităm că jucătorii Stelei au avut multe oferte, inclusiv de la formaţii puternice din Anglia, după ce au ajuns în semifinalele Cupei UEFA.

Doar aşa ajungi în Occident, altfel trebuie să te mulţumeşti cu un contract prin Cipru sau fostul spaţiu sovietic. Faptul că avem multe echipe în cupele europene în acest sezon este un lucru foarte bune. Dacă jucătorii vor valorifica această şansă uriaşă de a fi remarcaţi de cluburile din străinătate, probabil vom avea din nou reprezentanţi în fotbalul britanic. 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: