EXCLUSIV/ Dan Petrescu: “Visez sa revin pe Stamford Bridge”

0
175

Chiar dacă nu am ajuns la Chelsea, mă bucur mult că suporterii m-au trecut totuşi pe lista antrenorilor pe care îi doresc la echipă. Este o dovadă în plus că am însemnat ceva pentru ei.

Am petrecut cinci ani pe “Stamford Bridge” şi am avut mereu o relaţie specială cu fanii. Am dat totul pe teren pentru culorile clubului şi se pare că nu au uitat acest lucru. În mod normal nu aş pleca acum de la Urziceni, dar Chelsea este o situaţie excepţională. Dacă ar fi fost alt club în afară de Chelsea, răspunsul meu cu siguranţă ar fi fost “nu”. Sunt încă un antrenor tânăr, dar pe viitor visez să revin pe “Stamford Bridge” din postura de antrenor. Până atunci eu trebuie să îmi fac treaba acolo unde sunt dorit şi plătit.

În opinia mea, Hiddink este o soluţie bună. Este un antrenor cu multă experienţă, un profesionist sută la sută şi este capabil să redreseze echipa. Chiar dacă Manchester are deja un avantaj considerabil, nu cred că lupta pentru titlu s-a încheiat. Chelsea are jucători foarte valoroşi şi, schimbarea antrenorului, ar putea să fie de bun augur. Faptul că Hiddink are sprijinul total al lui Abramovici este benefic pentru echipă.