Te asteptam si pe retelel sociale

Europa League

EXCLUSIV BOGDAN MARA/ ”As vrea sa picam cu o echipa spaniola in grupele Cupei UEFA”

Avem în faţă o etapă a şasea extrem de interesantă a Primerei, cu două meciuri de gală aş putea spune, Barcelona – Atletico Madrid şi Real Madrid – Espanyol.

O iau de la capăt, şi, după părerea mea, deşi Espanyol are o echipă bună, care a arătat lucruri destul de frumoase în acest debut de stagiune, cred că nu va rezista pe „Bernabeu”. Real sînt foarte puternici acasă, chiar m-au impresionat în „intermediara” de săptămîna trecută, cînd au demolat-o pur şi simplu pe Sporting Gijon, 7-1.

În ce priveşte Barça – Atletico, acesta va fi cireaşa de pe tort, un meci foarte greu pentru catalani, deoarece, după părerea mea, Atletico se luptă pentru titlu în acest sezon, cu şanse mari chiar. Au o echipă de 24 de carate, iar Aguero este la acest moment cel mai în formă fotbalist din Primera. Şi la nivel de cluburi mi se pare că Real şi Atletico, deci cele două concitadine, sînt acum cele mai în vînă formaţii din Spania.

Aruncînd o privire în jos, la Segunda, mă doare sufletul să văd cum se chinuie Alaves. De cînd am plecat eu, tot pe o pantă descendentă merg, au mari probleme financiare şi la nivelul conducerii. Nici în acest an nu pot emite pretenţii la promovare, obiectivul lor este menţinerea în a doua divizie.

Pe final, mărturisesc că mi-aş dori să picăm cu o echipă spaniolă în grupele Cupei UEFA dacă, Doamne ajută, trecem de Hamburg joi. Pentru că în Spania se joacă un fotbal frumos, iar să evoluezi pe unul din stadioanele iberice este un vis.

Citeste mai multe!