Te asteptam si pe retelel sociale

Business

Evantaie și pălării Dr. Oetker împotriva caniculei pentru spectatorii de la arenele BNR

Canicula din Capitală a fost suportată mai ușor de spectatorii prezenți la partidele din faza finală la BRD Bucharest Open după ce au primit cadou pălării și evantaie de la compania Dr. Oetker, informează Sport Profit.

Astfel, fanii prezenţi în loje în acest week-end s-au putut bucura mai mult de spectacolul din teren cu ajutorul evantaielor Dr. Oetker – Musli Vitalis şi pălăriilor Dr. Oetker – pizza Guseppe.

 

 

Irina-Camelia Begu, locul 58 WTA şi cap de serie numărul 7, a învins-o, cu scorul de 7-5, 7-5, pe favorita 2, spaniola Carla Suarez Navarro (34 WTA), şi s-a calificat în finala turneului BRD Bucharest Open.

În finală, Irina Begu o va întâlni pe câştigătoarea semifinalei Ana Bogdan (108 WTA) – Julia Goerges (Germania, locul 45 WTA şi cap de serie 3).

Premiul pentru câştigătoarea turneului este de 43.000 de dolari şi 280 de puncte WTA, iar cea pentru învinsa din finală este de 21.400 de dolari şi 180 de puncte.

Pentru informații sau colaborări ne puteți contacta la:

Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

Comanda o campanie de advertoriale premium cu link-uri dofollow catre site-ul tau pentru a obtine rezultate bune in SEO si Brand-Awareness.

O publicatie marca Clubul Media.

Recomandarea noastra: