EURO/ DANI COMAN: ”Nu-mi vine sa cred ca pot rata Euro din cauza accidentarii”

0
121

Portarul Dănuţ Coman ratează turneul final al EURO 2008. El are degetul mare fracturat şi nu va mai merge la Campionatul European.

După cum informează site-ul Federaţiei Române de Fotbal, accidentarea suferită de portarul Dănuţ Coman, în timpul antrenamentului de vineri, 23 mai, s-a dovedit a fi o fractură a degetului mare al mâinii stângi.

În aceste condiţii – cum s-a impus aplicarea unui ghips, ce va trebui păstrat timp de trei săptămâni, perioada ce-i vor urma alte două-trei săptămâni de recuperare -, selecţionerul Victor Piturca a fost nevoit să renunţe la serviciile lui Coman, în perspectiva meciului amical cu Muntenegru şi, în special, în cea a participarii la turneul final al EURO 2008.

Coman va părăsi cantonamentul echipei noastre naţionale de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia în cursul zilei de sâmbătă, el urmând să fie înlocuit cu Eduard Stăncioiu.

Nu ştiu ce să zic şi ce să fac, nu-mi vine să cred că pot rata Euro. Am vorbit şi cu Piţi şi i-am zis că vreau să rămân şi aşa… Poate îmi va trece mai repede, dar mi-a zis că nu se poate. Am trecut prin multe până acum, dar ce mi s-a întâmplat acum nu credeam că voi trăi vreodată. Am strâns din dinţi, am apărat cu umărul lovit şi tot ce am făcut am făcut pentru Euro şi acum văd că nu mai pot ajunge acolo. Nu ştiu ce voi face“, a declarat Coman, informează site-ul oficial al clubului Rapid.

Razvan Lucescu, fostul antrenor al lui Dani Coman la Rapid, a declarat:

“E un lucru groaznic pentru un jucător să ţi se întâmple aşa ceva înaintea unui turneu final, mai ales că era primul pentru el după o perioadă extraordinară şi spera că va putea juca. Este groaznic să trebuiască să plece accidentat, dar până la urmă viaţa de fotbalist este făcută şi din astfel de momente triste. Aşa cum îl ştiu eu, Dani este un caracter puternic”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here