Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Eugen Neagoe: „Imi doresc sa invingem Steaua”

Antrenorul echipei Pandurii Tirgu Jiu, Eugen Neagoe (foto), a declarat, joi, ca isi doreste sa incurce Steaua in meciul de simbata de la Tirgu Jiu, din etapa a XXII-a a Ligii I si sa cistige toate cele trei puncte, informeaza Mediafax.

Eugen Neagoe s-a referit la declaratia finantatorului stelist Gigi Becali, care nu concepe ca echipa sa sa se incurce la Tirgu Jiu.

„Imi doresc sa cistig jocul de simbata si sper sa si reusim acest lucru. Mai departe nu ma intereseaza daca domnul Becali va sta acasa sau va merge la stadion”, a spus Neagoe.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, afirmase ca daca echipa sa va fi incurcata si de Pandurii Tirgu Jiu, atunci trebuie sa isi vada de treaba lui si sa nu mai vorbeasca de fotbal.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: