Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Eto’o ratează Valencia

Atacantul camerunez Samuel Etoo nu a fost oprit în lotul lui FC Barcelona pentru derby-ul din weekend cu Valencia şi va rămâne în Catalunia pentru a se recupera după problemele avute la genunchi.

Revenit după o absenţă de aproape jumătate de an, camerunezul Samuel Etoo a fost eroul unui episod mai puţin plăcut la finalul meciului disputat de FC Barcelona cu Racing Santander pe teren propriu când a refuzat să intre pe teren în ultimele minute de joc.

La puţin timp după aceea, antrenorul Frank Rijkaard şi brazilianul Ronaldinho au atacat decizia lui Etoo iar camerunezul le-a răspuns dur astfel că a fost nevoit să se antreneze singur pentru o zi.

Dacă miercuri lucrurile păreau a reveni la normal iar Etoo se împăca cu contestatarii lui, astăzi lucrurile au luat o nouă întorsătură interesantă în condiţiile în care atacantul camerunez nu a fost oprit în lotul care va face deplasarea la Valencia şi va rămâne să se antreneze singur în Catalunia.

Deşi conducerea clubului FC Barcelona a pus decizia pe seama recuperării fizice a fotbalistului, care nu pare în stare să joace decât câteva minute pe final de meci, conflictul dintre Etoo şi Ronaldinho şi Frank Rijkaard pare să se redeschidă.

Mai mult, deşi FC Barcelona are un meci extrem de dificil săptămâna viitoare în optimile de finală ale Ligii Campionilor cu FC Liverpool, atacantul camerunez nu pare a intra în lotul de 18 nici pentru acel joc în condiţiile în care Fran Rijkaard a afirmat că are nevoie de un Etoo care să fie decisiv în evoluţia meciului şi nu de un atacant care să intre câteva minute pe final.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: