Eto’o, in conflict deschis cu Rijkaard si Ronaldinho

Atacantul camerunez Samuel Etoo este în război deschis cu brazilianul Ronaldinho şi antrenorul Frank Rijkaard şi ar putea fi trecut pe linie moartă de FC Barcelona.

în ciuda numeroaselor goluri marcate de Etoo pentru Barcelona, episodul din finalul partidei cu Santander în care atacantul camerunez a refuzat să intre pe teren a aprins spiritele pe Nou Camp.

Etoo, abia revenit după o absenţă mai mare de cinci luni, a fost rezervă în meciul cu Racing Santander şi, pentru a reveni treptat la forma maximă, s-a încercat introducerea lui în ultimele minute ale partidei.

Atacantul a refuzat să intre pe teren iar acest lucru l-a supărat la maxim pe Frank Rijkaard care luni l-a trimis pe fotbalist să se antreneze singur din cauza reacţiei sale din finalul meciului cu Santander.

Rijkaard a fost susţinut prin declaraţii de brazilianul Ronaldinho, cel care a creat majoritatea golurilor marcate de Etoo, care a pus sub semnul întrebării ataşamentul atacantului faţă de club.

Etoo a răspuns prin ai face oameni răi pe Ronaldinho şi Rijkaard şi a afirmat că el şi-a făcut datoria faţă de echipă şi că este implicat fără voia lui într-un război purtat de preşedintele Joan Laporta şi contestatarii acestuia.

Acest episod produce şi mai multă vâlvă la FC Barcelona, care în ciuda rezultatelor bune este departe de forma avută sezonul trecut, iar presa vorbeşte din ce în ce mai mult despre posibilitatea ca Ronaldinho şi antrenorul Frank Rijkaard să-şi pregătească terenul pentru o trecere împreună din vară la AC Milan.

Stiri recente

Gabriela Ruse, în semifinale la Trophee Clarins

Gabriela Ruse, 148 WTA, s-a calificat în semifinalele turneului WTA 125 Trophee Clarins, de la Paris. Ruse a învins-o în...