Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Eto’o a revenit cu gol

FC Barcelona, campioana en-titre din Primera Division, a profitat la maxim de egalurile lui Real Madrid, Valencia şi Sevilla, şi s-a distanţat în clasament după victoria, 3-0, cu Athletic Bilbao.

Cu un Samuel Eto’o titular şi în mare formă, notat cu 7.2 de specialiştii eurosport.com, şi cu un Ronaldinho peste tot pe teren, 8.4 nota primită din partea aceloraşi specialişti, Barcelona a zburdat în meciul de pe teren propriu cu Atheltic Bilbao şi s-a impus cu 3-0, goluri marcate de Amorebieta, autogol, Xavi şi Samuel Eto’o.

FC Sevilla, principala contracandidată a Barcelonei din acest moment, s-a încurcat din nou, 0-0 în deplasare cu Getafe, după un meci în care a fost salvată din nou de Andres Palop, nota 7.4. La gazde, Cosmin Contra a fost integralist, a jucat slab şi a primit un cartonaş galben.

Valencia s-a blocat şi ea la Gimnastic şi a obţinut un singur punct, 1-1 rezultat final, golul lui Joaquin din minutul 62 fiind anulat de reuşita lui Ruben de la gazde, din minutul 90.

Cu Gabriel Tamaş integralist şi cu o evoluţie modestă, Celta Vigo a realizat doar un egal, 2-2, pe teren propriu cu Racing Santander, după ce gazdele au condus cu 2-0 la pauză şi au fost egalate spre final.

Cu Laurenţiu Roşu intrat din minutul 61 în locul lui Uche şi având o evoluţie foarte slabă, Recreativo Huelva a reuşit totuşi să plece neînvinsă de pe terenul lui Real Betis Sevilla, 0-0 rezultat final.

în celelalte meciuri de duminică, Villarreal a învins pe Mallorca cu 2-1, golul victoriei fiind marcat de Fuentes în minutul 89, Levante şi Zaragoza au încheiat la egalitate, 0-0, iar Espanyol s-a impus cu 2-0 pe terenul Osasunei, goluri marcate de Corominas şi Raul Tamudo.

în Primera Division, după 24 de etape, FC Barcelona este lideră cu 49 de puncte, cu două mai mult decât FC Sevilla şi cu şase mai mult decât Valencia şi Real Madrid. Recreativo Huelva şi Laurenţiu Roşu sunt pe locul şapte, la două puncte de Cupa UEFA şi la şase de Liga Campionilor, Getafe şi Cosmin Contra sunt pe locul opt, la trei puncte de Cupa UEFA şi şapte de Liga Campionilor, iar Celta Vigo şi Gabriel Tamaş sunt pe locul 16, la un punct de retrogradare.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: