Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Energie Cottbus, in zona retrogradabila a Bundesligii

într-una din ultimele partide din etapa a 22-a din Bundesliga, Energie Cottbus a pierdut cu 0-1 la revelaţia FC Nurnberg şi a ajuns pe locul în clasament, primul retrogradabil.

Sergiu Radu a fost integralist şi a avut o evoluţie modestă în timp ce Vlad Munteanu (foto) a fost titular, a jucat până în minutul 80 dar a avut o evoluţie foarte slabă.

Nurnberg a deschis scorul în minutul 73 prin Beauchamp, imediat după ce oaspeţii au rămas în 10 prin eliminarea pentru două cartonaşe galbene ale lui Ziebig, şi Nurnberg urcă pe locul cinci, la şase puncte de podium şi la 13 de lidera Schalke 04.

în celălalt meci al zilei, VFL Bochum s-a impus cu 3-1 la Arminia Bielefeld, goluri marcate de Gekas, de două ori, şi Dabrowski, respectiv Wichniarek, acest rezultat complicând serios lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Dacă în fruntea clasamentului Schalke 04 s-a distanţat la cinci puncte de VFB Stuttgart, la şapte puncte de Werder Bremen şi la 12 de Bayern Munchen, în lupta pentru retrogradare 10 formaţii sunt într-un interval de opt puncte, chiar şi Borussia Dortmund, echipa de pe locul nouă, fiind la numai şase puncte de primul loc retrogradabil.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: