Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi

Emma Răducanu, abandon la revenirea pe terenul de tenis

Emma Răducanu, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat, miercuri, meciul disputat cu australianca Daria Saville (fostă Gavrilova), locul 610 WTA, din turul I al turneului de la Guadalajara.

Răducanu s-a retras de pe teren la scorul de 7-5, 6-7 (4), 3-4, după trei ore şi 36 de minute de joc. Jucătoarea britanică a condus cu 5-3 în setul al doilea şi a servit pentru meci, dar nu a putut să se impună.

Ambele jucătoare au acuzat probleme fizice în decisiv. Saville a avut crampe la picioare, iar Răducanu a cerut un time-out medical, pentru o accidentare la coapsa stângă. Ea a mai jucat două ghemuri, înainte de a se retrage de pe teren.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: