Emil Jula prezentat oficial la Energie Cottbus

0
116

Directorul general de la Oţelul, Marius Stan, a acceptat astăzi oferta germanilor de la Energie Cottbus, 700.000 de euro pentru transferul atacantului Emil Jula, locul secund în topul golgeterilor ultimei ediţii a Ligii I. De asemnea, Oţelul va încasa 20 la sută din suma unui eventual transfer ulterior al jucătorului.

Am insistat să primim un milion de euro, dar am cedat în cele din urmă pentru binele jucătorului, nu puteam să-i refuzăm şansa aceasta, mai ales că va avea un contract foarte avantajos acolo. Oricum, este o afacere extrem de profitabilă pentru clubul nostru, ţinând cont că nu am dat nici un ban pe el, l-am luat liber de contract“, a declarat Marius Stan.

Referitor la campania de achiziţii a clubului, Stan a precizat: ‘Ştiu că fanii sunt nerăbdători, ştiu că îşi doresc să afle numele noilor jucători ai Oţelului, însă ele nu vor mai întârzia. În câteva zile vom anunţa noile achiziţii ale echipei. Apropo de atacanţi, că tot discutăm de plecarea lui Jula. Dacă el a venit gratis acum doi ani la noi, vom cumpăra un atacant la fel de bun, mult mai tânăr, şi cu aproape o treime din suma de transfer a lui Jula la Cottbus. Oţelul va avea şi în campionatul următor o echipă foarte bună, va asigur!

Emil Jula va avea un contract de aproape 300.000 de euro pe an plus un bonus substanţial, de peste 2000 de euro, pentru fiecare punct obţinut.

Bundesliga este o provocare imensă pentru mine şi de abia aştept să joc la Energie. Discuţiile cu antrenorul Bojan Prasnikar, managerul Steffen Heidrich şi cu fostul jucător Vasile Miriuţă, m-au convins să semnez“, a declarat Jula.

Emil Jula se potriveşte perfect în conceptul echipei şi este exact ce avem nevoie pentru acel post. Are un stil de joc şi o înălţime foarte bună pentru echipă şi ne-am înţeles foarte bine cu el până acum“, a declarat Steffen Heidrich, managerul lui Energie Cottbus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here