Elton, noul copil minune din Ghencea

Steaua Bucureşti şi-a prezentat miercuri ultima achiziţie, mijlocaşul brazilian Elton, fotbalist de aproape 21 de ani care a venit de la Corinthians şi a semnat un contract până în iunie 2010.

Telenovela aducerii unui play-maker brazilian la Steaua s-a încheiat astăzi după ce mijlocaşul Elton, de la Corinthians, a semnat un contract pe trei ani şi jumătate cu campioana României.

Fotbalistul cu peste 60 de meciuri jucate la un nivel înalt în Brazilia, conform managerului general al Stelei, Mihai Stoica, a ales România şi Steaua mai ales din cauza conducătorului stelist deşi a avut oferte şi din Turcia, Rusia şi Ucraina.

Atât Mihai Stoica cât şi Cosmin Olăroiu au avut numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului şi se aşteaptă ca Elton să facă furori în Ghencea în ciuda problemelor cu înălţimea.

Mihai Stoica consideră că Elton este una din cele mai importante achiziţii făcute de Steaua, fotbalistul fiind propus de cel mai important scouter al clubului din Ghencea, iar Elton a fost unul dintre cei mai importanţi jucători de la una din cele mai importante echipe din Brazilia, Corinthians, Stoica rămânând chiar surprins de reacţia fanilor când Elton a fost înlocuit în meciul cu Ponte Preta.

Cosmin Olăroiu a ţinut să afirme şi el că este sigur că Elton va face furori la Steaua în condiţiile în care fotbalistul anulează handicapul înălţimii prin inteligenţă în joc şi mobilitate.

Steaua avea nevoie de un jucător fantezist ca Elton pe lângă fotbaliştii puternici deja prezenţi în lot iar tehnicianul Stelei a spus chiar că abia aşteaptă să-l vadă pe Elton jucând împreună cu Dică în condiţiile în care atacantul se simte foarte bine şi va reveni şi el cât de curând în echipă.

Elton s-a declarat enorm de bucuros că a venit la Steaua şi abia aşteaptă să câştige multe meciuri alături de un grup unit care l-a primit cu multă căldură.

Brazilianul a spus că este un fan al lui Maradona, ştiut fiind faptul că la Corinthians era poreclit Maradoninho, pe care îl consideră unul dintre cei mai mari jucători din istorie şi crede că are calităţi asemănătoare cu cele ale marelui argentinian.

Elton a precizat că a jucat alături de Doni, Mascherano sau Tevez, a fost antrenat de Leao sau Daniel Pasarella, a jucat pentru naţionala Under 17 a Braziliei, este în lotul lărgit al naţionalei olimpice a Braziliei şi visează să joace pentru naţionala de seniori alături de Ronaldinho sau Kaka.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...