Te asteptam si pe retelel sociale

Ştiri

Elisabeta Lipă a fost realeasă la conducerea Federaţiei Române de Canotaj

Elisabeta Lipă a fost realeasă, vineri, în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj, la care se află la al patrulea mandat.

Lipă, care nu a avut contracandidat, a fost aleasă în cadrul Adunării Generale de la Târgu Mureş.

“Mă bucur enorm că am şansa de a conduce Federaţia Română de Canotaj încă 4 ani. În special pentru că anul acesta este unul extrem de important. Urmează Jocurile Olimpice de la Tokyo şi numeroase competiţii internaţionale de unde sunt sigură că sportivii noştri se vor întoarce triumfători. În ultimii ani, mi-am dorit să se pună accent nu doar pe lotul de seniori, ci şi pe loturile de juniori şi tineret. Acest lucru s-a întâmplat, iar rezultatele extraordinare nu au întârziat să apară. Avem canotori extrem de valoroşi în toate loturile şi numărul impresionant de medalii obţinute de ei în ultimii ani demonstrează acest lucru. De asemenea, dăm o foarte mare importanţă bazelor de pregătire din ţară, adevărate pepiniere de sportivi cu potenţial de a deveni campionii de mâine. Sunt convinsă că, şi de acum înainte, Federaţia Română de Canotaj va continua să facă performanţă şi să le ofere românilor numeroase motive de mândrie”, a afirmat Elisabeta Lipă, după ce a fost realeasă.

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: