Elena Chiriac este nașa uneia dintre fetițele actorului Victor Yila. Ce pasiune comună au cei doi

(de Laurențiu Ciornei)

Despre pasiunea pentru literatură a faimoasei  Elena Chiriac, componentă a echipei Vulturilor din reality-show-ul Survivor România de la Pro TV, am scris AICI. 

Legat de trecerea făcută de tânăra de 19 ani de la tatami către industria de entertainment am scris AICI.

Un imens avantaj pentru prestația excelentă a Elenei Chiriac în reality-show-urile de la Pro TV (mai întâi în Ferma Vedetelor, iar acum la Survivor din Republica Dominicană), l-a constituit faptul că a făcut școala de actorie la Londra.

În Anglia ea a a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov și a jucat în numeroase alte piese (printre care Macbeth) la colegiul Westminster Kingsway, unde a studiat.

Prestațiile ei artistice excelente, mai ales în reality-show-uri, nu puteau să nu treacă neobservate, astfel că au apărut și ofertele din această industrie. Una dintre acestea  a fost să joace alături de Maia Morgenstern în filmul „O secundă”, regizat de Octavian Iacob, despre care am mai scris AICI.

Iar o altă ofertă de acum ceva ani a venit din partea actorului Victor Yila. Anume ca Elena să facă parte din Grupul Vouă. Ce multă lume nu știe estă că Elena Chiriac este nașa lui Miriam Yila, una din fetițele actorului Victor Yila.

(în imagine Miriam Yila)

În imagine Miriam (stânga) și Ines Yila la Pensiunea familiei de la Curtea de Argeș 

Victor este fost coleg de facultate și extrem de bun prieten cu Romeo Chiriac. Tatăl Elenei are și o asociație de petanque la care participă la concursuri, printre alții, și cetățeni francezi, belgieni, congolezi sau italieni.

Elena Chiriac, premiată la concursul de la Sîmburești de Valentina Vesler – Head of PR & Communication at VALVIS HOLDING

Victor Yila și Elena Chiriac, la un concurs de petanque la Domeniile Sâmburești – Olt. Alături de Jean Valvis, patronul Valvis Holding și ambasadorul de atunci al Eveției la București, Jean-Hubert Lebet 

Ori Victor este un foarte mare iubitor al acestei discipline sportive. Astfel că o altă pasiune a Elenei a devenit petanque-ul, ea participând la multe concursuri din țară, ba chiar și din străinătate, alături de Victor Yila.

În imagine Elena, Victor Yila și Teodor Chiriac la o competiție de petanque din București

(Foto – Arhiva Personala și Facebook Pro TV)

 

Stiri recente

Halep lipseşte şi de la turneul de la Madrid, pentru care primise wild card

Simona Halep nu va participa la turneul de categorie WTA 1000 Mutua Madrid Open, pentru care a primit wild...