Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Elena Chiriac, emisiune alături de tatăl ei. „Îndrăznește! Privește Cerul!”

Emisiunea Business Philosophy, intitulată „Îndrăznește. Privește cerul!” de la Canal 33, a avut-o ca invitată pe vedeta TV, Elena Chiriac.

Elena Chiriac este fostă campioană națională la taekwondo WT, actualmente studentă în anul II la Facultatea de Marketing din Londra.

Ea s-a făcut remarcată în ultimele reality-show-uri de la Pro TV, Ferma Vedetelor și Survivor.

Elena Chiriac este fostă campioană națională la taekwondo WT, actualmente studentă în anul II la Facultatea de Marketing din Londra.

Ea s-a făcut remarcată în ultimele reality-show-uri de la Pro TV, Ferma Vedetelor și Survivor. Ajungând în finala ambelor reality-show-uri, clasându-se pe locul doi atât la Ferma Vedetelor, cât și la Survivor.

Moderatorul Romeo Chiriac a vorbit cu Elena despre tehnici de supraviețuire, curaj, motivație, autodepășire. Dar și despre defularea de pe rețelele sociale și alte situații întâlnite de Elena în reality-show-uri.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț a prezentat în cadrul emisiunii rubrica „Alegeri Potrivite”

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: