Eindhoven a mai facut un pas spre titlul de campioana

PSV Eindhoven grăbeşte pasul spre al 20-lea titlu de campioană din istorie. în primul joc al anului, liderul din Olanda a învins pe Heerenveen cu 3-1 şi menţine distanţa de 11 puncte faţă de Ajax-ul românilor Ogăraru şi Mitea.

Timmy Simons a deschis scorul din penalty pentru PSV Eindhoven după ce fundaşul lui Heerenveen, Calvin Jong l-a faultat pe Farfan şi a văzut cartonaşul roşu.

Rămasă în zece oameni, fosta adversară a Stelei din Cupa UEFA a reuşit egalarea în minutul 21 prin Alves la o fază creată de Lasse Nilsson. Aflată în cursa pentru al treilea titlu consecutiv, PSV Eindhoven a preluat conducerea două minute mai târziu după reuşita de senzaţie a ivorianului Arouna Kone.

Până la pauză, Farfan a mai transformat un penalty pentru liderul Eindhoven care are 11 puncte în faţa ocupantei locului secund, Ajax Amsterdam, formaţia românilor Mitea şi Ogăraru, care tot în etapa a 21-a a câştigat cu 2-0 pe teren propriu meciul cu FC Utrecht.

Stiri recente

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor feminine de la Izvorani

Nadia Comăneci a vizitat cantonamentul loturilor olimpice şi naţionale feminine de la Izvorani, s-a fotografiat cu gimnastele tricolore şi...