Egaluri pentru Roma si Fiorentina

Fiorentina şi AS Roma, formaţiile românilor Adrian Mutu şi Cristian Chivu, au obţinut rezultate de egalitate în ultima etapă din Serie A, Roma fiind marea perdantă a rundei după ce a fost egalată în ultimul minut de codaşa Messina.

Cu Adrian Mutu printre titulari dar nu şi printre remarcaţi, Fiorentina a încheiat cu scor alb deplasarea de la Sampdoria Genova şi rămâne în partea a doua a clasamentului, la şapte puncte distanţă de locurile de Liga Campionilor.

Cristian Chivu a fost oaia neagră a lui AS Roma după ce la 1-0 pentru formaţia sa, în ultimul minut al deplasării de la Messina, l-a trântit în careu pe Di Napoli iar Parisi a transformat penaltiul de 1-1 astfel că Roma pierde două puncte extrem de importante în încercarea de a rămâne în plasa liderei Internazionale Milano.

într-o uşoară revenire de formă, AC Milan s-a distrat cu ultima clasată, Reggina, pe care a învins-o cu 3-1, goluri Pirlo, Seedorf şi Gilardino, respectiv Bianchi.

în celelalte partide de până acum, Atalanta a făcut scorul etapei cu Livorno, 5-1, Ascoli, cu Vali Năstase printre titulari, a pierdut cu 0-1 la Cagliari, Chievo a învins cu 2-1 pe Catania iar Palermo cu 2-0 pe Udinese.

înaintea meciului care încheie etapa a 19-a, Lazio – Siena, în clasament conduce Internazionale Milano cu nouă puncte avans faţă de AS Roma, locul doi, 13 faţă de Palermo, locul trei, 28 faţă de AC Milan, locul nouă, 31 faţă de Siena, locul 13, 32 faţă de Fiorentina, locul 14, şi 42 faţă de Ascoli, formaţia lui Vali Năstase fiind penultima clasată în Serie A, cu un punct mai mult decât Reggina.

Stiri recente

Xavi, despre arbitrajul lui Istvan Kovacs: A fost un dezastru

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, l-a criticat dur pe Istvan Kovacs după meciul cu PSG, scor 1-4, în...