Te asteptam si pe retelel sociale

Nationala

EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Serbodirectia

10 puncte si patru locuri se casca între Serbia si România. Sârbii vor juca aproape sigur la Cupa Mondiala, în timp ce noi vom privi înca o data la televizor, competi tia suprema.

Se fac doisprezece ani de când n-am mai fost colegi de dineu cu englezii, americanii, francezii, si celelalte popoare din lagarul capitalist, cum ar zice frat ii nostri nordcoreeni. Care, ironia sor ii, o sa joace la Mondiale. Buddha a fost generos.

Serbia ne-a batut în martie la Constant a, dar ideea returului de sâmbata, nu trebuie sa fie revansa. Cum sa ai resentimente fat a de cineva care t i-a aratat cum se joaca fotbal? Pe de alta parte, revansa e o chestiune de mijloace, nu de intent ii. Vorba lui Mourinho, exista oua de calitatea A, B, si C. Sârbii au facut pâna acum omleta cea mai buna din grupa, pentru ca au cele mai bune oua. Si, daca vrem sa ne jucam cu cuvintele, si pe cele mai mari.

Francezii par sa iasa pe doi în acest concurs gastronomic, chiar daca ei au oua de aur gen Ribery si Gourcuff, în timp ce noi românii, am spart multe din ele pe drum. Dupa care ne-am facut cu ou si cu ot et. Partida cu Serbia este ultimul nostru mare meci din aceasta campanie de calificare.

Jucam pentru mândrie, pentru demnitatea de a iesi cu capul sus dintr-o întrecere compromisa înainte de înscaunarea lui Razvan Lucescu, dar si pentru ramânerea în a doua grupa valorica la tragerea la sor i a viitoarelor preliminarii. N-ar trebui sa exista presiune, nici teama, ci doar „rautatea” pozitiva a outsiderului.

Duelul de la Belgrad trebuie sa ne imprime direc ia de mers, spre Euro 2012.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: