Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Revelion pe stadion

Din Liga I s-au scurs 17 etape, cu bune și cu rele. Bunele au trecut, relele au rămas, spectatorii s-au împuținat, cum bine sublinia colegul meu Vlad într-un editorial recent. 2009 s-a împuținat și el, doar câteva zile rămânând să ne mai despartă de un An Nou pe care îl bănuim complicat, dar despre care adevărul e că nimeni nu știe cu certitudine cum va fi. Preferăm să punem răul în față, obișnuiți cu dezamăgirile și cu tragediile. Pe undeva poate e mai bine, pentru că pesimiștii nu pierd niciodată: fie au dreptate, fie sunt plăcut impresionați. Ori, la 20 de ani de la Revoluție, România e o țară de pesimiști viscerali.

Fotbalul nu ne-a dat nici el motive de optimism în 2009. Urziceniul a fost excepția luminoasă care a confirmat bezna în care ne zbatem. Europa League s-a dovedit o pălărie prea mare chiar și pentru 4 capete puse la un loc. Iar când cluburile merg prost, naționala nu putea merge bine. Românii or să privească încă o Cupă Mondială la televizor, după o campanie în care ne-au dat gol și feroezii. Sigur, poate că n-am fost cei mai proști din grupa a 7-a de calificare, dar cu siguranță am fost cei mai penibili.

2009 se termină, o dată cu editorialul meu. Avem puțini bani în buzunar, datorii multe și griji pe măsură. „Vanghelionul” nu se mai ține, pentru că e criză. Am o idee: hai să facem Revelionul pe stadion. Poate pe Giulești, să simțim și noi farmecul vieții la intrarea în 2010. Nimic nu ne împiedică să visăm o primăvară frumoasă, chit că iarna va fi gri. Dar, porțile ni se deschid. La mulți ani!

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: