Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Netalentatul domn Gigi

Ştiu că „domn” şi „Gigi” se bat cap în cap, dar când vorbeşti de un europarlamentar, trebuie să dai dovadă de respect. Ce ţi-e şi cu mandatele astea europene! Cum fac din neom, om, şi viceversa!

Păi, fiţi atenţi, de pildă, la ultima lui declaraţie dată pe Antena 2 (el are ce are cu Voiculescu, toată Antena 1 şi toţi muncitorii de acolo, remember, nu cu nea’ Brancu, agentul 006, pardon, RIP): „Am văzut vizibil că eu sunt mai frumos decât Borcea. Bă, eu sunt mai frumos ca bagabontul ăsta”. Explozia de narcisism a continuat, „George” comparându-se şi cu alţi gigolo autohtoni, precum Mitică Dragomir şi acest Casanova din Făurei, Bănel Nicoliţă.

Cât despre comunistul de Copos, „decât să am chelia lui, mai bine îmi dau toată averea şi rămân sărac lipit”. Asta cam aşa e! Cele mai mari rele pe lume sunt chelia şi puşcăria. Rapidistul a avut parte de una, stelistul de cealaltă…

Dar destul cu prostelile pe faţă şi crizele de megalomanie. O fi Gigi talentat şi frumos pentru câţiva trepăduşi şi argaţi, dar nu mai frumos decât fotbalul. Săptămâna asta, fotbalul e rege. Urziceni îşi trăieşte visul la Sevilla, Dinamo merge în oraşul lui Schwarzenegger, Timişoara miroase nişte lalele la Amsterdam, iar Steaua… încearcă să facă instrucţie cu „şerifii” Moldovei. Ceea ce îmi aduce aminte de un cântecel auzit în Giuleşti acum câţiva ani: „Un moldovean / Se legăna / Pe o pânză de păianjen…”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: