EDITORIAL TEODOR BURNAR/ Gurita, bat-o vina!

Urmează declaraţia lui Contra, vorbăreţ nevoie mare: “Dacă Lucescu ar fi fost fair-play, ar fi trebuit să se intereseze de mine. M-am retras de la naţională, dar Răzvan nu mi-a dat nici un telefon de când a venit la echipă să mă întrebe dacă decizia mea este definitivă. Ar fi fost frumos să mă sune, după ce am peste 70 de selecţii la naţională şi am ajutat echipa să se califice la două Europene. N-aş fi venit constant la meciuri, dar aş fi putut ajuta naţionala în partidele grele. Aş fi jucat cu Serbia. Văd însă că a fost preferat Maftei”.

S-ar spune că „Guriţă” e supărat. Supărat că nu îl mai bagă nimeni în seamă, după ce s-a retras de la naţională. Din păcate, Contra nu e Hagi, care probabil e bombardat şi acum cu rugăminţi să îşi schimbe decizia. Lumea nu vrea să se despartă de jucătorii uriaşi. Lumea se desparte în schimb lejer de jucătorii muncitori, bătăioşi, sufletişti, aşa cum unele femei se despart de soţi de calitate, după ani de căsnicie fructuoasă.

Însă în acest caz, “prietena” care a dat papucii a fost Contra. Şi nu pentru că ar fi avut o aventură, ci pentru că s-a săturat să şi-o ia în freză (cu tricolorii). Iar acum, rămas singur şi trist la Getafe, Cosmin se supără că telefonul nu mai sună. Din păcate pentru el, retragerea nu e o joacă, ci o despărţire, în 90% din cazuri, definitivă.

contra

Contra, prietena care a dat papucii şi acum e supărată că ex-ul n-o mai sună

Stiri recente

România a urcat pe locul 43 în clasamentul FIFA, după calificarea la Euro 2024

Naţionala de fotbal a României a urcat cinci poziţii şi se află pe locul 43 în clasamentul FIFA dat...