EDITORIAL STEFAN LECCA/ Va continua!

Finala cupei a reprezentat ultimul episod din acest sezon al unui serial urmărit cu aproape acelaşi interes de microbişti, DNA sau pipiţe dornice să se căsătorească “din dragoste” cu un fotbalist

Am avut acţiune, momente dramatice, dar şi multe, poate chiar prea multe, comice. Audienţa nefiind una eterogenă, este clar că unii au considerat genul serialului ca fiind science fiction, alţii tragedie, acţiune, dramă sau comedie, în funcţie de rolul pe care l-au jucat actorii lor preferaţi. Deşi a avut toate ingredientele necesare unui succes de box-office, coproducţia româno – portughezo – italiano – sârbo – armeano – bulgaro – argentiniano- etc. nu a fost cea mai reuşită de până acum.

Poate din cauză că cinematograful GSP-TV nu este deocamdată suficient de încăpător sau poate pentru că regizorul şi actorii nu s-au ridicat la pretenţiile unui auditoriu din ce în ce mai avizat. Cert este că, indiferent că acum, când cortina a căzut, ne simţim trădaţi, înşelaţi, păcăliţi, umiliţi, minţiţi sau dimpotrivă suntem fericiţi şi mândri, abia aşteptăm primul episod din sezonul următor. Deja ne este dor de fotbal.

Scrieţi într-un e-mail cum vi s-a părut sezonul tocmai încheiat şi trimiteţi-l la adresa: stefan.lecca (arond) sportm.ro. Cei mai inspiraţi vor primi de la SportMagazin câte două bilete la partida România-Austria.

Ştefan Lecca

Stiri recente

Emmanuel Macron s-a pozat cu un tricou al echipei Boca Juniors, primit cadou de la noul preşedinte al Argentinei

Javier Milei, noul preşedinte al Argentinei, ales în noiembrie, i-a oferit lui Emmanuel Macron un tricou al echipei argentiniene...