Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL STEFAN LECCA/ Stelistii nu sunt prosti!

Într-o vară auzim declaraţii de genul: „ştim unde am greşit şi am luat măsuri să nu se mai repete”, iar toate măsurile pe care cei care, chipurile, au învăţat din greşeli le iau în sezonul următor, seamănă izbitor de mult cu cele blamate tot de ei

După un alt eşec de proporţii, ni se arată cu degetul fotbaliştii: „gata, ne-am săturat de ifose şi fiţe, am hotărât că cel mai bine este să o luăm de la zero cu jucători tineri”, iar puştii joacă 2-3 amicale apoi sunt trimişi să se „coacă” prin ligile inferioare. Sau ni se serveşte un plin de speranţe: „ştergem tot ce a fost până acum cu buretele şi reluăm munca de la început, de data aceasta trebuie să reuşim” şi se aşteaptă ca suporterii să-i cread㔦Păi cât de proşti îşi închipuie că sunt aceştia?

După ce a terminat Liga I pe un dezamăgitor loc 6, Steaua şi-a prezentat lotul cu care va ataca, în acest sezon, Europa League, campionatul intern şi Cupa României Timişoreana, în faţa unor tribune aproape goale. Fanii roş-albaştrii sunt mulţi şi îşi doresc să creadă, iar speranţele şi visele par mai plauzibile odată cu un nou început. Însă, de data aceasta, ei nu au mai venit la stadion. S-au săturat de inconsecvenţă, de lipsa unei strategii elaborate de cineva competent şi pusă în practică de profesionişti, de decizii luate în funcţie de poziţia în raport cu cearşaful avută de conducătorul suprem la trezire şi de „un nou început” o dată la trei etape. Vor o construcţie solidă. Speră că Bergodi va fi arhitectul. Ştiu că poate, dar nu sunt proşti să şi creadă că va fi lăsat să construiască noua Steaua aşa cum şi-o doresc ei.

Ştefan Lecca

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: