EDITORIAL STEFAN LECCA/ Niste baieti

Din păcate perioada aceasta a apus. Atunci fotbaliştii erau adulaţi şi idolatrizaţi, acum sunt mai mult invidiaţi, blamaţi, huliţi bârfiţi sau ironizaţi. 

Se vorbeşte atât de mult despre ei încât ai impresia că, pentru majoritatea dintre noi, sunt mai importanţi decât apa caldă. Li se comentează la infinit fiecare gest sau declaraţie, maşinile, hainele sau ceasurile lor au devenit obiecte de studiu pentru stilişti iar relaţiile intime sunt, graţie mulţimii de paparazzi care îi urmăresc ceas de ceas, mai la vedere decât dacă ar locui în Casa Big Brother. 

Dar partea normală a vieţii lor nu vi se arată. Iar acesta este motivul pentru care nu mai vedem greşelile lor ca pe ceva normal şi acceptabil. Am ajuns să comparăm un autogol cu o eroare a unui controlor de trafic aerian care a dus la un accident aviatic, pentru că am uitat că, de fapt, fotbaliştii sunt nişte băieţi obişnuiţi. Mai bine plătiţi decât majoritatea celor de vârsta lor dar şi mai talentaţi şi mai munciţi.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...