EDITORIAL STEFAN LECCA/ Mitica, Ceausescu, Romania!

“Pe Ceauşescu l-am cunoscut personal! Era un om deosebit, sufletist şi cu o modestie extraordinară. Se pricepea la toate, chiar şi la fotbal! Discutam mult cu el pe această temă. Era enciclopedie de fotbal!”

Stenograma pe care o publicăm în paginile 8-9 îl contrazice pe Mitică Dragomir. Ceauşescu nu se pricepea la fotbal aşa cum nu se pricepea nici la medicină, istorie, minerit,industrie, gramatică sau agricultură. Şi nici la economie nu se pricepea domnule Ienei! Nu ştia nimic, era un impostor ce a intrat fraudulos în cărţile de istorie. “De multe ori ne spunea să nu facem abuzuri că ne bagă la puşcărie. Dacă mai trăia, ar fi fost un conducător bun, aproape la fel de bun ca mine! Era un om bun! Regret cum a fost omorât”¦ adică degeaba, traiul nu s-a îmbunătăţit în România” spunea tot preşedintele LPF.

Tovarăşul Dragomir nu minţea când declara aceste lucruri la Sport.ro. El chiar crede. Şi din punctul său de vedere probabil că este corect. Traiul lui în România nu s-a îmbunătăţit. O duce la fel acum, când are 15000 de euro salariu lunar şi afaceri de milioane, ca şi atunci când chipurile se ferea de abuzuri ca să nu-l bage la puşcărie “Marele conducător”.

Înainte de 89 el nu stătea la coadă la iaurt, tacâmuri de pui sau benzină, nu lua ulei pe raţie şi nici nu avea probleme cu viza. Ce îl interesa pe el ce se întâmpla cu alţii? Ce dacă se desfiinţau Steaua şi Dinamo? Câştiga Victoria campionatul, şi dacă se desfiinţa şi Victoria pleca el înapoi la Scorniceşti şi-i scotea campioni, “Tovarăşul” să trăiască pentru că atunci trăiau şi cei de lângă el.

Continuarea pe blogul lui Ştefan Lecca

Stiri recente

Dosar penal in rem pentru distrugere şi tulburarea ordinii publice în conflictul dintre suporteri înaintea meciului Rapid – UTA. Patru persoane au avut nevoie...

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, că înaintea meciului Rapid - UTA, a avut loc în...