Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL STEFAN LECCA/ Intoarcerea la fotbal

Nu sunt bani. Zvonurile că după alegerile prezidenţiale din toamnă se va bloca totul se înmulţesc. Panica este aproape. Ce mai, e rău, rău de tot!

Criza financiară are însă şi partea ei bună. I-a readus pe fotbalişti la fotbal! Vremea în care un însoţitor de piţipoancă de Bamboo primea o jumătate de milion de euro ca să stea accidentat a trecut. Contractele mai mici şi primele de victorie transformate în amenzi pentru punct pierdut i-au făcut pe jucători să-şi dorească din nou să ajungă în Spania, Anglia, Germania, Italia sau măcar în Ucraina ori Turcia. Şi asta înseamnă antrenamente dure, seriozitate şi sacrificii, adică ce lipsea generaţiei actuale: profesionalism.

Este cam devreme pentru a ne bucura dar, după evoluţia naţionalei lui Răzvan Lucescu şi a reprezentantelor noastre în cupele europene, ceea ce am văzut în prima etapă reprezintă un nou semn de însănătoşire a unui sistem ce părea, în urmă cu puţin timp, comatos.

„U” Craiova şi Dinamo ne-au oferit un splendid duel al portarilor. Rapidul a făcut ceea ce-şi doresc fanii lor, adică spectacol. Fosta şi actuala campioană au produs, şi la Cluj după ce o făcuseră în Supercupă, pe Giuleşti, un meci greu. Timişoara şi-a arătat forţa învingând Bistriţa, pe teren neutru, cu un fel de echipă secundă, iar Steaua a confirmat că a dat lovitura cu Bergodi, câştigând cu 2-0, la Piatra Neamţ, în faţa unei echipe tinere şi frumoase, dar mai ales jucând fotbal.

Nu este puţin pentru o primă etapă. Le aşteptăm pe următoarele cu interes aşa cum aşteptăm şi meciurile retur ale „europenelor” noastre.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: