EDITORIAL STEFAN LECCA/ Finala perfecta

Parcă dintotdeauna, umanitatea se află în căutarea perfecţiunii. Din păcate pentru unii şi din fericire pentru alţii, aceasta este o noţiune abstractă, nepalpabilă, aşa că atingerea ei depinde strict de percepţia fiecăruia. Cei care văd mereu partea goală a paharului nu vor putea niciodată să considere că ceva li se potriveşte perfect şi vor căuta, inutil, altceva şi altceva în timp ce restul, fericiţii, vor avea parte de job-uri, maşini, vacanţe sau femei perfecte.

Miercuri seara este finala Ligii Campionilor. Pe Olimpico din Roma. Ce stadion! Şi ce meci! Manchester United şi CF Barcelona se luptă pentru titlul de regină a Europei iar Cristiano Ronaldo şi Messi pentru cel de fotbalist numărul 1 al planetei.

Este al cincilea an când ajunge în ultimul act o reprezentantă a Premier League iar cum în insulă, ultimele trei sezoane au fost dominate de băieţii incredibilului Sir Alex Ferguson, normal că Man United trebuia să fie aici. Iar de partea cealaltă se află tot cine merita să fie, spectaculoasa campioană a campioanei europene Spania.

Pentru mine este finala perfectă. Iar miercuri, adăugând nişte beri reci şi încă vreo două ingrediente secrete, voi avea o seară perfectă.

Ştefan Lecca