Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

EDITORIAL STEFAN LECCA/ DOMNUL Stelea

A debutat în Divizia A acum 22 de ani într-un Dinamo – Oţelul Galaţi 2-0. Între timp a strîns 235 de meciuri în prima ligă din România şi încă 138 în diviziile superioare ale altor campionate. A apărat de 90 de ori de ori poarta echipei naţionale şi a jucat de 35 de ori în cupele europene. Este considerat unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului românesc şi a avut un tur de campionat excelent la Braşov.

Cu toate că această carte de vizită impresionantă i-ar fi dat dreptul măcar să se încrunte puţin atunci cînd, după ce Dani Coman a semnat cu Braşovul, presa i-a prezis că va sta pe banca de rezerve tot returul, Bogdan Stelea a declarat pentru NewsIn: „Mă bucur că a venit Coman, el e un portar foarte bun, iar sosirea lui contribuie la creşterea valorii grupului. Dar pentru mine nu e concurenţă, pentru că nu mai sînt la vîrsta la care să mă omor să joc. Eu mă văd mai mult ca o centură de siguranţă, acum după ce a venit un portar de valoare. Cred că din moment ce a fost adus, e normal să apere, doar e jucător de echipa naţionala”.

Nu ştiu cine va apăra poarta echipei de sub Tîmpa adr ex-rapidistul are prima şansă. Răzvan Lucescu a fost diplomat şi spus că „venirea lui Coman nu înseamnă pensionarea lui Stelea”. El ştie că veteranul va avea o contribuţie importantă la FC Braşov şi în retur. Indiferent dacă va mai apăra vreun minut sau nu coechipierii lui trebuie să fie mîndri şi fericiţi că îl au coleg de vestiar pe DOMNUL Stelea.

Continuarea pe blogul lui Ştefan Lecca

Citeste mai multe!