EDITORIAL STEFAN LECCA/ Columbofili

0
124

Asta sunt Badea şi Borcea, nişte columbofili. De ani de zile fac acelaşi lucru, vând jucători afară iar aceştia nu reuşesc să convingă (habar n-am dacă din lipsă de valoare, intenţionat sau pentru că au fost injectaţi cu sânge alb-roşu cum zicea executivul câinilor în urmă cu ceva timp) şi se întorc acasă, bineînţeles pe bani mult mai puţini. Cu ce se aleg? Păi cu ce s-au ales din transferurile lui Lobonţ, Tamaş, Niculescu, Moţi, etc., cu diferenţa de bani dintre ce au luat şi ce au dat. Bani, adică scopul pentru care titlul contează atât de mult sezonul acesta.

Păi ce poate să fie mai bine decât să vinzi un fotbalist (să zicem Zicu) şi apoi să joace la tine dar plătit tot de cel care l-a cumpărat. Adică acela dă banii, îl ia puţin de ochii lumii apoi mi-l dă înapoi că el se simte rău departe de casă dar îi plăteşte salariu că doar e al lui chiar dacă joacă la mine. Mai bine poate să fie doar dacă treci la nivelul următor, adică vinzi clubul pe bani şi mai mulţi iar tu rămâi patron cu puteri depline. Dacă îi iese asta lui Pinochio, că la câte minciuni a turnat mi-e greu să-i zic George, înseamnă că noi românii suntem chiar şmecherii şmecherilor.

P.S. M-a întrebat cineva înainte de meciul cu Pandurii ce cred despre revenirea “rebutului” Niculescu. Claudiu, am spus şi mă laud că am avut dreptate, va juca titular contra autobazei lui Cârţu. A fost readus pentru că atunci când ai ca adversar o echipă care se apără cu 11 oameni în propriul careu ai şanse mai mari să câştigi dacă ai un executant bun de lovituri libere şi o tactică specială pentru a le obţine. Câinii aveau tactica, acum au şi executantul.

Continuarea pe blogul lui Ştefan Lecca 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here